• Apartmanski smeštaj PETRA na samo 10 min. od SKI staze

    Divčibare zimi

  • Na SKI stazi postoji i veštačko osnežavanje

    SKI staza sa žičarom

  • Obilne snežne padavine i preko 250 sunčanih dana

    Sunce i sneg na Divčibarama

  • Čist, zdrav i mediteranski vazduh

    Divčibare leti - vazdušna banja

  • Dobri putevi i jednostavan dolazak i odlazak

    Pristupačnost i leti i zimi



Divčibare apartmani - za pravi odmor zimi i leti

Smeštaj na DivčibaramaApartmani kao privatni smeštaj na Divčibarama postaju sve češći izbor za posetioce planine Maljen, bilo da se radi o zimskom ili letnjem odmoru. Divčibare je inače mesto od svega stotinak stanovnika koji van zimske i letnje sezone odmora žive u njemu. Kada dođe vreme zimovanja i letovanja, Divčibare vrvi od posetilaca kojih može biti i više hiljada, u zavisnosti od perioda sezone.

Divčibare se nalaze na oko stotinak kilometara od Beograda i na oko četrdesetak kilometara od Valjeva. Put do apartmana PETRA na Divčibarama je asfaltni i u dobrom stanju, a zimi je uglavnom svuda očišćen od snega pa se bez problema i brzo može stići iz bilo kog pravca.

Divčibarski apartmani PETRA dočekuju svoje goste 365 dana u godini, a boravak u apartmanima je udoban i po veoma povoljnim cenama.


Dobrodošli!

Apartmanski smeštaj Divčibare - Apartmani PETRA

Apartmani "Petra" se nalaze u najlepšem i najmirnijem delu Divčibara, okruženi netaknutom prirodom u centralnom delu Maljena. U blizini su i četiri prirodna rezervata, Crna reka, Zabalac, Čalački potok i Vražji vir, koji svojom lepotom privlače sve više turista. Posebna atrakcija je i je i prelepi vodopad Skakalo na reci Manastirici.

U apartmanskom smeštaju PETRA na Divčibarama se možete osećati kao kod kuće. Apartmani poseduju sve neophodne stvari za svakodnevni život, a na raspolaganju su i smeštaji studijskog tipa. Apartmani na Divčibarama se sastoje od dva apartmana i dva studija raspoređenih u dve kuće - zelenoj i žutoj. Kuće su jedna naspram druge, a unutrašnjost apartmana i studija je različita i prilagođena za boravak različitog broja gostiju. Okolina, apartmanski smeštaj i smeštaj u studiju na Divčibarama je detaljnije objašnjen na stranici Apartmani PETRA Divčibare.

Apartmanski smeštaj na Divčibarama - Privatni smeštaj u apartmanu ili studijuApartmanski smeštaj na Divčibarama - Privatni smeštaj u apartmanu ili studiju

VAUČER ZA ODMOR U SRBIJI

Apartmani PETRA se nalazi na listi apartmanskih smeštaja za koje se može koristiti VAUČER ZA ODMOR U SRBIJI.

 

Vaučer za odmor u Srbiji, akcija ministrastva turizma organizovana u cilju razvoja domaćeg turizma, omogućava svim gostima Apartmana PETRA na Divčibarama da umanje cenu smeštaja i još povoljnije provedu svoj zimski ili letnji odmor.

Vaučer za odmor u Srbiji se može dobiti podnošenjem dokumentacije koju u kompletu možete preuzeti sa našeg sajta. Proces dobijanja vaučera je veoma jednostavan, a pored potrebne dokumentacije, na sajtu Apartmani PETRA Divčibare možete saznati i uslove pod kojima vaučer možete iskoristiti.

Apartmani Divčibare - Vaučer za odmor u Srbiji