Apartmani PETRA Divčibare

Apartmanski smeštaj na Divčibarama - Petra ApartmaniApartmani PETRA na Divčibarama su kategorizovani od strane ministarstva turizma i pored udobnog boravka gostima nude i najpovoljnije cene.

Apartmanski smeštaj PETRA krasi netaknuta priroda, čist vazduh, domaćinska atmosfera karakteristična za valjevski kraj, a boravak, bilo u apartmanu, bilo u studiju, će sigurno biti pravi izbor bez obzira na sezonu. Petra apartmani na Divčibarama se nalaze na 10-ak minuta šetnje od centra Divčibara, gde sva dešavanja i aktivnosti uglavnom i počinju.

Kada se radi o zimskoj sezoni, podnožje ski staze se nalazi stotinak metara od centra, gde u letnjoj sezoni započinju šetnje bilo koju stranu da odaberete. Za šetnje sezona u suštini i ne postoji, jer je vazduh jednako zdrav i čist i zimi i leti. Geografski položaj Divčibara je takav da postoji uticaj mediteranske klime i vazduh je bogat jodom. Neki vazduh na Divčibarama nazivaju i lekovitim, baš zbog ovih klimatskih uticaja.

Svaki apartman ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, izlaz na terasu sa pogledom na dvorište.

U dvorištu ispod drevnih borova nalaze se parkovske klupe i stolovi, fontana i deo namenjen za decu.

Parking je obezbeđen za goste apartmana PETRA.

U blizini smeštaja nalazi se prirodni rezervat koji je atraktivan za turiste.

Kućni ljubimci su dozvoljeni uz predhodnu najavu.